Eevert Toivoselle SM kultaa Hisussa.

Jouko Karppanen
18.2.2019

Viime viikonloppuna Lappeen Riento järjesti Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkat ja viestit Kymeenlaaksossa. Pirkkalan Hiihtäjät menestyivät hienosti kisoissa. Toista kauttaan misten sarjassa kisaava Eevert Toivonen voitti Suomenmestaruuden noin puolentoista minuutin erolla toiseksi tulleeseen Keminmaan Urheilijoiden Ville Petteri Saareen. PirHin muut kisailijatkin menestyivät hienosti. D17 sarjan Vilma Pesu oli 5. Olkkosen siarukset H17 Vili Olkkonen oli kuudes ja D15 Veera Olkkonen kahdeksas. Kansallisissa sarjoissa H13 sarjan Akseli Pesu voitti sarjansa D11 sarjassa Lotta Pesu oli toinen.Pirkkalaan saatiinmuitakin hienoja saavutuksia kun D21 sarjassa Mervi Pesu hiihtyosuunnisti hopealle ja H45 sarjassa Raino Pesu kultaa. D50 sarjan Sirra Toivonen kulkee voitosta voittoon  ja nyt tuli mestaruus SM-kisoista.

D17 sarjan joukkue Vilma Pesu, Isabella Lillqvist ja Veera Olkkonen sijoituivatneljäsiksi. H21 sarjan joukkue Eevert Toivonen, Vili Olkkonen ja Vilhelm Toivonen olivat kahdeksansia.