Uusien seura-asujen hankinta

Jari Ojala
13.6.2022

Hankinnassa siis suunnistus ja lenkkiasut sekä tekninen paita seuratunnuksin.

Tarjouksia on saatu Nonamelta seuraavasti:

Tekninen paita (treenipaita, hölkkätapahtumat, polkujuoksut jne)

Juoksu-/lenkkiasu

Juoksutakkeja on tarjolla kahta mallia, molempiin siis seuran painatukset:

Juoksuasun housuiksi toimittaja ehdotti mustia vakiomalleja, mikä lienee hyvä idea. Niitä voi käydä kokeilemassa ja hankkia joustavasti oman tarpeen mukaan. Myös yhteistilaus on tietenkin mahdollinen.

Toimittaja: ”Housuiksi suosittelen meiltä joko Running Pants tai Training Pants, koko mustana varastomallinamme [ei seuran painatuksia, eikä toisaalta määräalennuksia]. Suurin osa housuista menee juurikin mustana, koska hinta on selvästi edukkaampi.”

Suunnistusasu

Paita, kaksi vaihtoehtoa (luonnollisesti seuran painatuksin):

Tarjouksessa housuiksi on tarjottu niin ikään polvipituista varastomallia Terminator Pants, mutta Nonamen sivuilta on bongattavissa muutamia muitakin varastomalleja. Vaihtoehdot:

Seuran painatukset ja mainokset

Seuran painatuksia siis tarjottuihin paitoihin ja takkeihin. Housujen osalta on tarjottu varastomalleja, joihin ei painatuksia.

Painatuksista (pl. mainokset) liitteenä ehdotus, joka noudattelee pitkälti hiihtoasujen painatuksia.

Olettaisin, että vanhaan tapaan hankintahintaa saadaan kompensoitua mainoksilla. Löytyykö sponsoreita?

Sovitus

Sovitusasujen saapumiselle ei ole tarkkaa aikataulua, mutta luultavasti saattavat olla sovitettavissa jo juhannusviikolla. Sovitus onnistunee Siivosilla Kurikassa, tai yksilöllisesti. Tarkennetaan...

Keltamäki ja mm. Pekka Sport myyvät Nonamea, eli Jukolassa voisi tuurilla löytää sovituskappaleita sieltäkin. Muualla asuvat voisivat päästä siellä kokeilemaan samoja malleja. Toki vuosimallit saattaa olla eri.

Hinnoista ja toimituksesta

Lopullinen hinta määräytyy tilattavien tuotteiden määrän mukaan. Minimitilausmäärä on viisi kappaletta yhtä mallia (paitsi varastomallit, joihin ei tule seuran painatuksia ja joihin ei saa määräalennuksia). Naisten ja miesten mallit (jos on erikseen) lasketaan eri malleiksi (tarjouksessa taisi kaikki olla unisex -malleja). Seura osallistuu asujen hankintaan.

Toimitusaika tällä hetkellä noin kahdeksan viikkoa tilauksesta.